Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
Blog

Meer haar is meer volume

Nieuws
18

Wil je graag je haar verlengen of voller maken?  Droom je altijd al van een mooie volle bos. Laat je informeren en kijk eens naar onze geweldige voorraad in extensions.

Onze extensions-specialisten weten alles van haarextensions en kijken samen met jou wat de beste oplossing is voor jouw haar. We hebben heel veel mogelijkheden in lengtes, inzettechnieken (denk aan clip-in extensions, microring en waxextensions). Er zijn extensions mogelijk in alle kleuren, van blond, grijs, bruin tot donker maar ook in kleuren als paars en roze. Ook kunnen we werken met krullen of andere texturen haar. Pierôt heeft alleen de allerbeste kwaliteit extensions in huis van echt human haar van onder andere de topmerken Balmain en Great Lengths. Onze specialisten zorgen ervoor dat je er fantastisch uitziet met haar dat de volume en lengte heeft die jij altijd al wilde hebben! 

Je kunt altijd langskomen in onze salons in Amsterdam, Haarlem of Heemstede voor een vrijblijvend advies en een prijsopgave. 

Team  Pierôt Team Pierôt

Meerdere personeelsleden van Pierôt werken mee aan dit blog

Kort over het blog

In deze blog laten wij en ons team zien wat ons inspireert en waar wij ons mee bezig houden.

Wimperextensies Pierot Haarlem

Volle en lange wimpers

Spread the word
bruiloft kapsel Pierot

De dag van ons leven

Spread the word Team Pierôt
Categorie blog

Wenkbrauwen zijn hot!

Wenkbrauwen zijn het weer helemaal! Kijk naar rolmodellen als Beyonce, Madonna of Kim Kardashian. Allemaal hebben zij duidelijk aanwezige wenkbrauwen… Nu blijkt dat deze dames een heuse eigen Browstylist hebben. Haar naam is Anastasia en ze komt uit Beverly Hills. Deze dame ontwikkelde de perfecte wenkbrauw gebaseerd op je eigen bottenstructuur van jouw gezicht.

Mi ...

Sonya Bloemhard
Pinkyrose

Pinkyrose - kom het uitproberen!

Nieuws Team Pierôt