Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
Superieure kwaliteit
 
 
 
 
 
 

Great Lengths

great lengths

Great Lengths heeft de beste hairextensions en zijn op de meest zorgvuldige manier vervaardigd uit 100% human hair. Het haar van Great Lengths is van superieure kwaliteit waardoor de prijs hoger ligt dan van de andere merken die wij aanbieden. Hairextensions van Great Lengths kunnen gepermanent en gekleurd geleverd worden. Deze extensions zijn alles wat je ervan mag verwachten. Daarnaast vergen ze weinig onderhoud én geven ze prachtige resultaten.

Natuurhaarstrengen van Great Lengths zijn verkrijgbaar in:

  • zes lengtes, standaard van 20 tot 60 cm
  • extra-lengtes tot 80 cm (speciaal op maat gemaakt)
  • drie 'diktes/sterktes': standaard, fine en extra-fine
  • vier structuren, van steil tot curly

Mogelijkheden

Er zijn talloze mogelijkheden met Great Lengths die we graag met je bespreken bij ons in de salon. Neem gerust afbeeldingen mee om ons te laten zien wat jij met je haar wilt doen. Wij nemen de uitdaging graag aan! Onze extensionspecialist bespreekt met jou de mogelijkheden van de Great Lengths extensions en stelt in overleg de kleur samen. Daarna worden de extensions besteld. Als premium supplier ontvangen wij deze extensions zeer snel zodat ze binnen enkele dagen ingezet kunnen worden.

De mogelijkheden met Great Lengths:

  • Een totale of gedeeltelijke verlenging
  • Verandering van haarkleur en nuance
  • Beschadigde punten verbergen in de massa
  • Langere houdbaarheid geven aan het kapsel
  • Volumeverhoging en meer beweging geven aan het kapsel
  • Realisatie van een nieuwe en trendy look met behulp van fantasiestrengen

Flow extensions.

Flow extensions zijn perfecte om een balayage te creëren zonder je haar te hoeven kleuren. Deze strengen hebben een zachte overgang van de aanzet naar een natuurlijke of contrasterende haarlengte en punten, zoals bij een balayage. De natuurlijke combinaties zijn verkrijgbaar in de lengtes 30cm en 45cm. De fashion flowcombinaties zijn beschikbaar in lengte 40cm

Onderhoud en garantie

In onze salons adviseren we je graag over het onderhoud van de extensions. Je ontvangt van ons een verzorgingspas, met onze gebruiksaanwijzing. Bij het gebruik van onze haarverzorging geven we drie maanden garantie op het haar. Bij iedere behandeling krijg je drie maanden garantie op uitval van de extensions. Dus indien in deze periode strengen uitvallen of loslaten, herstellen wij dat kosteloos.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende adviesafspraak!