Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
Relax
 
 
 
 
 
 

Treatments

Relax or straigtening

Krullend haar kan lastig zijn, vooral met kortere kapsels. Is het voor jou een worsteling om de krullen onder controle te houden? Probeer dan onze Relax of Straightening behandelingen.

Met XTenso Relax  wordt het haar rustiger en ontdoen we het haar van zijn natuurlijke volume. Resultaat, haar getemd en makkelijk in model te houden. Met anti-frizzserum of -olie houd je dit kapsel prima onder controle. Voor een slick look gebruik je een glanzende finish.

Beauty men treatment

Wanneer je naar onze schoonheidssalon in Haarlem komt dan beginnen we met een face-mapping, oftewel een huidanalyse. Dermalogica heeft geen standaard behandelingen aangezien iedere huid anders is. Onze schoonheidsspecialiste analyseert eerst jouw huid en op basis daarvan ontvang je een persoonlijk advies over welke behandelingen het optimale resultaat geven voor jouw huid. Het belangrijkste is dat jouw huid krijgt wat het nodig heeft en dat kan mogelijk een combinatie zijn van de behandelingen die hieronder genoemd worden. Er zijn behandelingen om bijvoorbeeld de problemen aan te pakken zoals een onzuivere huid, zowel voor jongeren als voor volwassenen. Een behandeling om je huid te kalmeren wanneer je bijvoorbeeld een rode huid hebt of juist een behandeling om te reinigen of te verjongen Ook is er een behandeling speciaal voor de mannenhuid die toch vaak anders van structuur is.

Ontharen

In onze schoonheidssalon kan je een afspraak masken voor ontharen.  Met harsen verwijderen we ongewenst lichaamshaar door middel van een kleverige substantie waarbij de haren compleet worden verwijderd. Het duurt ongeveer 3-6 weken voordat de haren weer zichtbaar worden en de behandeling herhaald moet worden. We harsen wenkbrauwen, oksels, rug, benen, schouders, borst, buik en meer.