Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
Highlights or grey reduction
 
 
 
 
 
 

ColourWanneer laat je je haar kleuren als man?
 

Daar kunnen we Pierôt heel kort over zijn.  Je haarkleur mag je niet ouder laten voelen dan je bent.

En gelukkig hebben wij als kleurspecialisten de juiste technieken en producten voor. Want haarkleuringen bij de man moeten subtiel zijn.  Als dan niet zo is verliezen mannen hun zelfvertrouwen, weten we uit ervaring

Voel je  5 jaar jonger met simpele natuurlijk ogende kleurtechnieken als Under Cover, of High en Lowlights , die je de jeugdigheid en trots teruggeven.

Under Cover

 

More pepper less salt


Wil je er jonger uitzien of toch eigenlijk de Richard Gere look vasthouden dan hebben we voor jou de oplossing. Grijsreductie.” More pepper, less salt”.  Spice it up, en zie er 5 jaar jonger er uit zien, dat kan met onze Under Cover 5. Een camouflage treatment van de witte haren in slechts 10 min.

Cover 5 de manier om het gevecht tegen je witte haren aan te gaan, het blend natuurlijk door je eigen haar heen en reduceert het contrast tussen het peper en zout. Het heft verder geen onderhoud nodig en groeit niet tot nauwelijks uit en grijs blijft nog steeds zichtbaar.  Under Cover is snel, makkelijk en discreet.

Wij zeggen "Meer peper dan zout."  Spice up your colour.  En je ziet er minstens  5 jaar jonger uit. De Cover 5 treatment , camoufleert in 5 tot 10 minuten de eerste grijze haren, en vervaagt langzaam uit je haar. De kleuren zijn zo natuurlijk, dat je er niet uitziet als een "Berlusconi" De kleurpigmenten zijn demipermanent en geven de witte haren zijn natuurlijke kleur terug. Binnen enkele weken slijt de kleur er weer langzaam uit zodat je geen vervelende uitgroei krijgt. Under Cover zorgt voor een jongere look in nog geen 5 minuten en de kleurvervaagt zonder ongewenste goud/rode tint

 

Highlights

Mr Sunshine, surfer, playboy or beachboy. Je straalt pas als je haar “kissed by the sun”is. We hebben speciale technieken ontwikkelt voor de man om een natuurlijk zonnig effect te creeren. Geen Dries Rolvink coupe soleil, of pluizig uitgedroogd Geert Wilders Haar maar mooi naturel “sunkissed” haar geven je het gevoel van vakantie.

Lowlights
Shades of color, diepe tinten bruin, donkergrijs of blond geven het haar diepte, die doen we met haarverf die permanent blijft zitten. Het is de manier om je haat op een subtiele manier meer diepte te geven, of net iets te doen aan die grijze hare zonder storende uitgroei .

Snor of baard verven

Wij verven ook baarden, immers we zijn gespecialiseert in haar, en het kan zijn dat je baard te grijs of te rood is en daardoor niet matched met je haar.

Natuurlijk geven we jou advies over de mogelijkheden. Je kan kiezen voor semi-permanent, wat betekent dat de kleur er eerder uitgewassen wordt dan dat het uitgroeit, of voor een blijvende variant met uitgroei.

Bij de Barbershop van Pierot is het allemaal mogelijk want we hebben echte kleurspecialisten in huis, die jou graag vertellen wat de mogelijkheden zijn.