Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
 
 
 
 
 
 

Gezichts-behandeling

BeautySalon in Haarlem

In Haarlem hebben we een professionele BeautySalon, dé plek voor uitgebreide gezichtsbehandelingen, tijdelijk of definitief ontharen en ontspannende massages.

Carita

Sinds de oprichting in 1945 heeft het luxemerk Carita zich toegespitst op professionele huidverzorging. Het mag zich specialist noemen op het gebied van huidveroudering, of eigenlijk ter voorkoming daarvan. Op basis van hypermoderne technologie ontstaan de producten en behandelingen van Carita met als uitgangspunt een drie-eenheid die nauwkeurig toegepast wordt: reinigen, corrigeren en beschermen. Op maat gemaakt advies en behandelingen op basis van kennis, uitzonderlijke kwaliteit en uitmuntendheid. Met hoogwaardige ingrediënten, fijne texturen en heerlijke geuren. Vertrouw je huid toe aan Carita en laat je natuurlijke schoonheid stralen.

Dermalogica

De basis van de producten en behandelingen van Dermalogica is het idee dat verzorgingsproducten voor het gezicht beter afgestemd zouden moeten zijn op de gezondheid van de huid. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich richt op specifieke kenmerken van de huid en heeft een serie producten ontwikkeld die daar volledig op is afgestemd.

Dermalogica biedt geen standaardbehandelingen aangezien iedere huid anders is. In de BeautySalon starten we met een huidanalyse, de zogenaamde face-mapping. Op basis daarvan stellen we een behandelplan op en krijg je advies over behandelingen en producten die het beste resultaat geven voor jouw huidconditie.