Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
 
 
 
 
 
 

Massage

Bindweefselmassage

Binsweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen, het onderhuidse bindweefsel. Deze massage heeft vooral de verbetering van de huidconditie als doel en verhoogt niet alleen de doorbloeding maar activeert ook de stofwisseling. Bij een goede doorbloeding is de huid beter in staat voedingsstoffen op te nemen en ontstaan er minder rimpels en verklevingen. Daarnaast zorgen de massagetechnieken ervoor dat de huid wordt aangezet tot huidvernieuwing. Met als resultaat een zichtbaar verbeterde huidstructuur en huidconditie, versteviging van het bindweefsel, bevordering van de celdeling en een gezonde blos van een goed doorbloede huid.

Tip: door de massages in kuurverband en/of met enige regelmaat toe te passen wordt het resultaat vergroot.

Klassieke massage

Een ontspannende massage van de rug, nek, schouders, armen en/of benen met als doel een rustmoment creëren in een hectisch bestaan. Klassieke massage -ook wel Zweedse massage genoemd- is ook een effectief middel om lichaam en geest in balans te brengen zodat stress en spanning verdwijnen. 

Deze ontspannende massage draagt bij aan een betere doorbloeding en stimuleert het zelfherstellende vermogen van je lichaam. Een ideale behandeling om jezelf weer op te laden met een gunstige werking op klachten als hoofdpijn, vermoeidheid en herstel na ziekte of blessure. Ook de nachtrust verbetert aanzienlijk bij een ontspannen energiedoorstroming.