Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
 
 
 
 
 
 

Ontharen

Definitief ontharen

VPL (Variabel Pulsed Light) is een haar-reductiemethode met een permanent resultaat. Bij een VPL-behandeling absorbeert het pigment in het haar de energie die bij een lichtflits vrijkomt. Wanneer het haartje zich in de groeifase bevindt, wordt het haarzakje op die manier verwarmd en vernietigd. Resultaat: er kan geen nieuw haartje meer groeien. Haartjes die zich op het moment van de VPL-behandeling niet in de groeifase bevinden worden niet effectief behandeld, zodoende zijn meerdere behandelingen noodzakelijk.

We starten altijd met een uitgebreid intakegesprek waarin we alle details bespreken om vervolgens een individueel en specifiek behandelplan met een kostenindicatie te maken. Dankzij de uitgebreide technische mogelijkheden van het apparaat, kan er per persoon een unieke instelling worden gemaakt, aangepast aan het huid- en haartype, waardoor succes voor vrijwel iedereen gegarandeerd is.  

Waxen

Ontharen met warme hars geeft een goed resultaat voor een periode van 3 tot 8 weken, afhankelijk van je huidtype en haargroei. Tijdens het waxen worden zowel haarwortel als haarzakje verwijderd en omdat het vrij lang duurt voordat zich weer een nieuw haarzakje heeft gevormd, lijkt het zelfs alsof haren niet meer op dezelfde plek terugkomen. 
Wat wel terugkomt groeit weer netjes in een puntje en worden zachte, dunne haartjes. Bijkomend voordeel: waxen verwijdert tevens dode huidcellen. Zo voelt je huid na de behandeling heerlijk glad en zacht.

Voordat we de hars aanbrengen reinigen we de huid en bepalen we welk soort hars uw huid het beste kan hebben. Dan wordt de hars aangebracht, daarover plaatsen we een strip die vervolgens met een snelle beweging samen met de ongewenste haartjes wordt verwijderd.

Belangrijk om te weten: de best behandelbare lengte voor de haartjes is ongeveer 0,5 mm.