Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
Permanent brows. Or not...
 
 
 
 
 
 

Wenkbrauwen

Anastasia Brows

Anastasia Beverly Hills

Wenkbrauwen worden in onze salons gestyled volgens de methode van Anastasia Beverly Hills, een systeem dat rekening houdt met de ‘golden ratio’ van een gezicht. Er zijn vijf verschillende stencils, gebaseerd op de botstructuren en de verhoudingen in het gezicht. Met het stencil dat bij jou past creëren we perfecte wenkbrauwen! Met Anastasia Brow make-up optimaliseren we je wenkbrauwen. Bijvoorbeeld door ze meer kleur te geven, eventuele kale plekjes in te kleuren en de haartjes goed fixeren.

Ombre Brows

Nooit meer je wenkbrauwen bijtekenen, wie tekent daar nou niet voor?
In onze Haarlemse BeautyBar kun je je wenkbrauwen permanent laten inkleuren met een schaduwtechniek die het effect geeft van een wenkbrauwpoeder. Geen harde lijnen maar een mooie overloop van licht naar donker door gebruik van verschillende kleursterktes. Resultaat: een natuurlijke, zachte wenkbrauw.

Micro Blading

Ook micro blading is een techniek die zorgt voor een permanent eindresultaat. De perfecte natuurlijke wenkbrauw wordt gecreëerd door individuele haartjes te tekenen met een micro-blade en deze in te kleuren met dezelfde kleur als je natuurlijke wenkbrauwen. Resultaat: een natuurlijke wenkbrauw.