Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
No need to mascara
 
 
 
 
 
 

Wimperextensions

Wimperextensions zijn kunstwimpers die door middel van speciale wimperlijn aan de natuurlijke wimper wordt bevestigd. Afhankelijk van het type wimperextension worden je wimpers verlengd en/of krijgen ze meer volume. De extensions zijn permanent gekruld, waterbestendig, makkelijk aan te brengen en blijven net zo lang zitten als de natuurlijke wimpers (maximaal 4 weken). Na de behandeling is mascara, wimperverf of een wimperkruller overbodig!

Misencil lashes

Miscencils extensions worden met de hand vervaardigd van hoogwaardig kunststof en zijde, hierdoor zijn ze nauwelijks van echt haar te onderscheiden. Misencil wimperextensions zijn licht, flexibel, hittebestendig en mooi afgewerkt. De geperforeerde basis zorgt, samen met de unieke kwaliteit Misencil lijm, voor een perfecte snelle hechting van de extension. Het ruime assortiment bevat allerlei wimperextensions waarmee verschillende looks te creëren zijn; mat, glanzend, verschillende diktes en diverse kleuren van de diepzwarte Jet Black tot Flash Mat, Royal Mink of zelfs Ombre Blue voor een feestelijk oogschaduw effect.

One-by-one lashes

De naam zegt het al; ieder individueel wimperhaartje wordt met een extension verlengd. De extensions worden met een speciale lijm een voor een op en tussen de natuurlijke wimpers aangebracht. Na een week of drie moeten de extensions ‘bijgevuld’ worden omdat wimpers van nature uitvallen en de extension dan vanzelfsprekend verdwijnt.

Russian Volume lashes

Met de 2D-6D techniek wordt wimpervolume gecreëerd met ultradunne haartjes. Deze zijn heel licht van gewicht, hierdoor kunnen er meerdere extensions op één wimper geplaatst worden en zo volume creëren. Met 2D-6D wordt multidimensionaal effect gecreëerd, er kunnen tot wel 300 haartjes per oog gebruikt worden.