Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
Blog

Wenkbrauwen zijn hot!

Spread the word
17

Wenkbrauwen zijn het weer helemaal! Kijk naar rolmodellen als Beyonce, Madonna of Kim Kardashian. Allemaal hebben zij duidelijk aanwezige wenkbrauwen… Nu blijkt dat deze dames een heuse eigen Browstylist hebben. Haar naam is Anastasia en ze komt uit Beverly Hills. Deze dame ontwikkelde de perfecte wenkbrauw gebaseerd op je eigen bottenstructuur van jouw gezicht.

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt!! Dus heb ik een salon gevonden waar ze zijn gespecialiseerd in Anastasia’s techniek; Pierot Coiffures op de Amsterdamse van Baerlestraat. Ik werd geholpen door de allerleukste Björn.

Het werkt als volgt: 

Eerst worden je wenkbrauwen “gemeten“ in een bepaalde vorm vanaf bepaalde punten van je neus.

Daarna zijn er verschillende wenkbrauwmallen die bij bepaalde gezichtsvormen passen…

Vervolgens worden rondom de wenkbrauw de haartjes weggeharst en met een pincet gefatsoeneerd. Ik dacht dat dat gevoelig zou zijn maar dat valt reuze mee! De wenkbrauw wordt met potlood, browpoeder, kleurpomade, browmascara, gel borstel, kam, wenkbrauwschaar gemodelleerd.

En dan is hier het resultaat!! Het is anders dan dat ik het zelf al jaren deed, maar ik vind mezelf zo helemaal leuk!! Wat vinden jullie?

Sonya Bloemhard Sonya Bloemhard

Sonya, is één van de meest kleurrijke kleurspecialisten van Nederland. Bij Pierôt haar kapperscarriere begonnen, en inmiddels een routinier op gebied van haarmode, styling en colour.

Al decennia een vaste waarde binnen ons creative team, schrijft ze regelmatig een blog oer beauty

Kort over het blog

In deze blog laten wij en ons team zien wat ons inspireert en waar wij ons mee bezig houden.

Wimperextensies Pierot Haarlem

Volle en lange wimpers

Spread the word
Pierot Kerastase Perspresentatie

Over onze Barbierspaal

Spread the word Maurice Pierôt
Categorie blog

Pierôt News 02

Het bruidsseizoen is begonnen!

Het Bridal Team van Pierôt heeft deze dagen een volle agenda, vrijwel iedere week leveren we met liefde een bijdrage aan iemands 'mooiste dag'.

De bruiloft is het ultieme moment om te schitteren en we vinden het oprecht een eer dat bruiden ons iets heel belangrijks toevertrouwen. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor b ...

Team Pierôt
test

Barbershop Pierot: In de pers

Nieuws Team Pierôt