Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
Blog

Volle en lange wimpers

Spread the word
19

Waar eerst mascara de norm was wat betreft wimpers, zie je tegenwoordig bijna iedereen, ook heel jonge dames met een “valse" wimper.

Bij de film, in fashionbladen, op de catwalks maar ook mensen in het dagelijkse leven... Ik heb me laten vertellen dat in Rusland meer dan 70% van de vrouwen tegenwoordig wimperextensions heeft. Het is daar een ware rage!

Je hoeft de wimpers dan niet iedere dag op te plakken maar ze blijven gewoon dag en nacht zitten ongeveer 6 weken lang. Tussendoor kan je ze weer aanvullen. Extensions voor je wimpers , ik dacht dat is mooi, dat wil ik ook!!! Ik ging op vakantie en wilde ook aan het zwembad een intensere blik, maar dan zonder make-up te gebruiken… :D

Bij Pierot Coiffures & Beaute op het Haarlemse Houtplein hebben ze een afdeling Wimperextensions. s’Ochtends om 9:00 had ik een afspraak met de spontane Mariska. Zij vertelde mij dat ze een “3D - 6D techniek” zou toepassen. Dat wil zoiets zeggen als 3 tot 6 dimensionaal voor meer diepte.

De wimpertjes staan dan meerdere kanten op voor een nog voller effect. Ik lag er zeer relaxed bij terwijl Mariska met mijn wimpers bezig was. Op de foto zie je wanneer een kant wel en de andere nog niet was gedaan. Groot verschil!!

Toen het klaar was wist ik niet wat ik zag! wat een mooie intense blik!!! En dat terwijl het heel natuurlijk aanvoelde... Ik zag mezelf al helemaal op het strand met wapperende wimpers in de wind, zonder make up!! Hier het eindresultaat.. Wat vind jij?

-----

Lees op onze site meer over wimperextensies. Alleen in onze salon in Haarlem!

Sonya Bloemhard Sonya Bloemhard

Sonya, is één van de meest kleurrijke kleurspecialisten van Nederland. Bij Pierôt haar kapperscarriere begonnen, en inmiddels een routinier op gebied van haarmode, styling en colour.

Al decennia een vaste waarde binnen ons creative team, schrijft ze regelmatig een blog oer beauty

Kort over het blog

In deze blog laten wij en ons team zien wat ons inspireert en waar wij ons mee bezig houden.

Wimperextensies Pierot Haarlem

Volle en lange wimpers

Spread the word
Essie Professional

Beautiful Essie Nails!

Tips & tricks Team Pierôt
Categorie blog

Wenkbrauwen zijn hot!

Wenkbrauwen zijn het weer helemaal! Kijk naar rolmodellen als Beyonce, Madonna of Kim Kardashian. Allemaal hebben zij duidelijk aanwezige wenkbrauwen… Nu blijkt dat deze dames een heuse eigen Browstylist hebben. Haar naam is Anastasia en ze komt uit Beverly Hills. Deze dame ontwikkelde de perfecte wenkbrauw gebaseerd op je eigen bottenstructuur van jouw gezicht.

Mi ...

Sonya Bloemhard
test

Barbershop Pierot: In de pers

Nieuws Team Pierôt