Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
Blog

Blij met mijn nieuwe schaar!

Spread the word
8

De laatste weken krijg ik van steeds meer klanten de vraag hoe het nu met mijn duim gaat.


Sinds vorig jaar zomer begonnen de klachten in mijn duim. Vervelend pijntje, zal wel over gaan dacht ik. Maar het werd alleen maar erger. Na een paar bezoeken aan mijn huisarts en een hoop medicijnen verder verwees hij me door naar het ziekenhuis. Daar werd me verteld dat het een peesontsteking bleek te zijn. Dus een spuit erin gekregen en een aantal dagen weer niet kunnen werken.

Maar binnen 2 weken kwam de pijn alweer terug. Weer een afspraak met mijn arts in het ziekenhuis gemaakt. Ik moest rust houden met een brace. Weer twee weken uit de running. De pijn werd minder maar ging niet weg. Ik kreeg een andere arts toegewezen. Die constateerde dat de pijn niet in mijn pees zat maar in mijn gewricht. Hij wilde eerst röntgenfoto's laten maken en een botscan. Hier was niets afwijkend op te zien. En ik kreeg te horen dat ze me in het ziekenhuis niet verder konden helpen. Er was dus geen oplossing en de pijn was daarmee ook niet weg! Maar ik heb wel een bedrijf te runnen.


In de laatste weken van die onderzoeken kwam ik via social media en de vakbladen terecht bij Het Nieuwe Knippen. Een schaar die ontwikkeld is om onze gewrichten te ontlasten tijdens het knippen. Dat moest ik maar eens met eigen ogen zien en gaan ervaren. Een try-out avond bij Maurice Pierôt in Haarlem. Ik moet zeggen dat het heel erg gek voelde om deze nieuwe schaar vast te houden, laat staan om er mee te knippen. Maar na een uurtje of 2 raakte ik er wel een beetje aan gewend. De schaar heb ik twee weken mogen lenen. Ik heb mijn klassieke schaar toen ook niet meer aangeraakt. En de pijn in mijn duim werd aanzienlijk minder, zelfs na de eerste dag al!

Sinds april ongeveer ben ik de trotse eigenaresse van mijn eigen Carmeleon Scissor. En ondanks dat het af en toe nog steeds wennen is wat ik allemaal met deze schaar kan, is de pijn in mijn duim inmiddels nihil. Ik kan het geen pijn meer noemen. En ik ben super blij dat ik weer volledig mijn werk als kapster uit kan voeren!

Ik wil bij deze ook alle klanten bedanken voor hun medeleven en geduld. En wil ik mijn collega Brenda onwijs bedanken, omdat zij er altijd voor me is geweest in de periode dat ik weinig tot niks kon met mijn duim en alle afspraken zo goed mogelijk heeft opgevangen.

 

- gastblog door Denise - 

Team  Pierôt Team Pierôt

Meerdere personeelsleden van Pierôt werken mee aan dit blog

Kort over het blog

In deze blog laten wij en ons team zien wat ons inspireert en waar wij ons mee bezig houden.

Wimperextensies Pierot Haarlem

Volle en lange wimpers

Spread the word
Spread the word

Over onze Barbierspaal

Het beroep van barbier is één van de oudste sinds het bestaan van de mens.
Het is zelfs zo dat rond het jaar 1200 een barbier meer bekend was als “ Barbier – Chirurgijn “
Deze trok voornamelijk rond van dorp naar dorp en hij was niet alleen welkom om de haren van de dorpelingen te kortwieken. Behalve scheren en knippen verbonden ze wonden, sneden abcess ...

Maurice Pierôt
test

Barbershop Pierot: In de pers

Nieuws Team Pierôt