Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
Jouw mooiste dag
 
 
 
 
 
 

Bruid

Het kapsel en de make-up die jou de allermooiste maken zijn te creëren, maar de 'glow' die een bruid zo onmiskenbaar mooi maakt, komt van binnenuit.
-Maurice Pierôt-

Bruidskapsels & bruidsmake-up

Bruid en kapper, dat is een kwestie van vertrouwen. Op jouw mooiste dag wil je dat jouw bruidskapsel en bruidsmake-up er de hele dag perfect uitzien. Pierot kan er voor zorgen dat jij er fantastisch uitziet op jouw bruiloft! Of je nu kort, halflang of lang haar hebt, wij creëren voor iedere bruid het perfecte kapsel. Onze visagisten zorgen ervoor dat je make-up er perfect uit ziet. We bieden verschillende arrangementen aan voor zowel de bruid, bruidegom en indien gewenst ook voor je gasten.

Aandacht

Je trouwdag is het ultieme moment om te schitteren en daarbij kun je niets aan het toeval overlaten. Dat is de reden dat wij uitgebreid de tijd voor je willen nemen; je vertrouwt ons namelijk iets heel belangrijks toe en dat vinden we oprecht een eer! Wij vinden het ook heel belangrijk dat jij als bruid dicht bij jezelf kunt blijven. Wij creeeren het bruidskapsel en de make-up die jou de allermooiste maken en zorgen ervoor dat jij goed in je vel zit en gelukkig bent met hoe je er uit ziet. Deel je wensen met ons voor je trouwkapsel en wij zorgen ervoor dat jij er fantastisch uitziet!

TryOut & WeddingDay

Aan de mooiste dag van je leven gaan vaak maandenlange voorbereidingen vooraf. Als je ontwaakt op de dag van je bruiloft is het fijn om te weten dat je je geen zorgen hoeft te maken over je haar en make-up en dat je deze bijzondere dag heerlijk ontspannen kunt beginnen bij Pierôt Coiffures & Beauté. Voordat het zover is ontmoeten we je graag ongeveer vier weken voor jouw grote dag. Dan bespreken we je wensen, de kleur en stijl van jouw jurk en eventueel de sieraden die je gaat dragen. Met deze informatie creëren we tijdens de TryOut van ruim twee uur jouw perfecte bruidskapsel en bijpassende make-up.

Op je trouwdag zorgen we ervoor dat je met 1,5 tot 2 uur helemaal klaar bent om stralend het jawoord te geven!

Nieuwsgierig geworden? Mail naar bruid@pierot.nl en onze Bridal planner neemt contact met je op om jouw wensen waar te maken. 

In de salon

Het BruiloftArrangement bestaat uit een TryOut (intakegesprek, proefkapsel & proefmake-up) en bruidsmake-up & bruidskapsel op de dag van je bruiloft in de salon. Het arrangement is uit te breiden met behandelingen voor de perfecte nagels, volle wimpers en prachtige wenkbrauwen.https://www.pierot.nl/beauty

Bruids Arrangement | € 220,00

TryOut
Intakegesprek TopStylist & Make-Up Artist
Proefkapsel (90 min.)
Proefmake-up (45 min.)
WeddingDay
Bruidskapsel (45 min.)
Bruidsmake-up (45 min.)

Op locatie

Het is fijn om je huwelijksdag in alle rust te starten in één van onze salons. Geef je er de voorkeur aan om je haar en make-up op locatie te laten verzorgen, dan kan dat natuurlijk ook, of het nu thuis is, bij je ouders of op de plek waar je het ja-woord gaat geven. Aan deze service zijn extra kosten verbonden (minimaal € 150,00 inclusief reistijd, reiskosten en eventuele parkeerkosten). Neem contact op met onze Bridal Planner voor een offerte op maat via bruid@pierot.nl.

Aanvulling Bruids Arrangement

Handen & nagels

Op je bruiloft staan je handen de hele dag in de spotlights; je moet iedereen natuurlijk je prachtige ring laten zien! Verwen jezelf daarom met een ‘Bridal Manicure’ en de oh’s en ah’s zijn niet van de lucht. De Essie Gel behandeling kan zowel op natuurlijke nagels als op gelnagels aangebracht worden en wordt d.m.v. een LED lamp uitgehard. Het resultaat is schitterende, glanzende nagels! Uniek aan dit systeem is dat het zeer eenvoudig van de natuurlijke nagel te verwijderen is, zonder dat de conditie van de nagel achteruit gaat (de gel wordt verwijderd door te weken in de aceton, de gellaag hoeft niet van de natuurlijke nagel afgevijld te worden).

Bridal Manicure met Essie Gel Treatment | € 45,00

Wenkbrauwen & wimpers

Perfect gestyleerde wenkbrauwen en prachtige wimpers die alle tranen van geluk weerstaan. Het kan allemaal bij Pierôt!