Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156

Knippen

Coupe knippen

Wij zijn altijd op zoek naar het mooiste resultaat en gebruiken verschillende kniptechnieken om het unieke karakter van jouw haar volledig tot zijn recht te laten komen. We kijken met een scherp oog naar de natuurlijke valling van jouw haar en de vorm van je gezicht. Uiteraard luisteren we ook goed naar jouw wensen en behoeften. Jij inspireert ons tot het creëren van de coupe die perfect bij je past. Individualiteit is ons belangrijkste trefwoord.

Kniptechnieken

De coupe is de vorm, maar de kappers van Pierôt gaan een paar stappen verder. We gaan op zoek naar de balans in de vorm. Hiermee personaliseren we de coupe en maken haar uniek. Zie het als beeldhouwen of schilderen; Pierôt-kappers styleren met de Chameleon schaar middels een nieuwe manier van knippen. Dankzij de scharnieren van de schaar ontstaan er nieuwe techieken en wordt de kwaliteit van het kapsel beter. Dit is een revolutionaire ontwikkeling in de kappersbranche waarin Maurice en zijn team voorop lopen. Pierôt traint andere kappers in deze nieuwe manier van knippen die ook nog eens ergonomisch verantwoord is. 

Haardonaties

Niet iedereen heeft een volle bos haar. Maar er zijn ook mensen die ooit wellicht prachtig haar hadden, maar waar als gevolg van ziekte niets meer van over is. Wij belonen een haardonatie van minimaal 30 centimeter in de vlecht met 50% korting op het knippen van een nieuwe coupe!  

Hiermee steunen we twee goede doelen. De Haarstichting zamelt met behulp van de Haarbank haardonaties in. Hiervan worden haarwerken gemaakt, die kosteloos worden aangeboden aan vrouwen met borstkanker die financieel minder bedeeld zijn. De Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of kaal worden een pruik van echt haar kunnen dragen. Hier zijn voor de ouders van deze kinderen geen kosten aan verbonden.