Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
Time to shine
 
 
 
 
 
 

styling

Styling only

Snel een fashion of party-look? Kom met droog en schoon haar naar onze salon en binnen een half uur veranderen wij je look zodat je er fantastisch uitziet voor een avondje uit. De kappers van Pierôt zijn snel en efficiënt doordat ze bij vele modeshows, foto-shoots en de Fashionweek het haar doen.? Met onze hot styling-technieken styleren we beachy waves, glamourous krullen of juist glad haar met een stijl- of krultang. Kijk hier voor meer inspiratie (linkHairbar.)

Fohnen

Er stralend en op je allerbest uitzien? The Classic Blow Dry van Pierôt is dé behandeling om goed voor de dag te komen. Met onze föhntechnieken geven we het haar volume of maken het juist mooi glad. Het resultaat is prachtig gepolijst haar waar je dagenlang plezier van hebt.

Krullen

Krullen of alleen volume voor een speciale avond? Volumekapsels zijn weer helemaal in. Heb je van nature geen volle bos krullen maar slap, fijn of steil haar? Geen probleem: wij kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw haar. Door middel van onze hotstyling technieken weten we als geen ander jouw steile haar om te toveren tot beachwaves, messy and undone of juist die Hollywood glamourlook. Fantastisch voor een feestje of avondje uit.

Opsteken

The up-do!  Er zijn veel stijlen in opsteekkapsels om uit te kiezen, van formeel tot funky. Zelfs als je korter haar hebt kan je je haar op latensteken. Voordat we het haar opsteken doen we eerst een hot-styling als basis voor de stevigheid en houdbaarheid van het kapsel.  Neem gerust een plaatje mee, want soms zegt een beeld meer dan duizend woorden. Onze stylisten kunnen je ook tips geven hoe je zelf je haar op kunt steken.

Wil je meer inspiratie opdoen kun je foto's bekijken in onze foto gallery

Vlechten

De vlecht is weer on-trend, Franse vlechten, boxerbraids, bohemian looks of een klassieke visgraatvlecht. Deze trend is momenteel ook te zien bij de bruidskapsels en op de catwalk. Vlechten staan voor jeugdigheid en romantiek en zijn dankzij de bijzondere vorm en textuur helemaal on-trend.

Kijk op onze salonpagina's voor de prijslijst. Zoek je een speciaal gestyled kapsel voor een evenement of een bruiloft kijk dan eens op onze pagina voor bruiden.

Partylook

Heb je een bijzondere gelegenheid en wil je je haar & make-up laten doen? Kies dan voor de PartyLook of ga ‘all the way’ voor de PartyLook deLuxe. Tijdens de PartyLook wordt het haar uitgebreid gewassen en vervolgens in model geföhnd. Liever krullen of nonchalant opgestoken? Kom dan met schoon, droog haar en we gaan aan de slag! Daarna brengt de visagiste een natural make-up aan met het accent op de ogen. Het resultaat: ready-to-party!

Wil je een glamoureuze look? Bij de PartyLook deLuxe wordt samen met de stylist het feestkapsel bepaald: weelderige krullen, de chique Grace Kelly-rol of frivool opgestoken? Het kan allemaal. De visagiste zorgt voor een compleet plaatje met een feestmake-up in stijl!

PartyLook | € 50,00
Wassen & föhnen of Hotstyling of Up-do
Natural make-up.

PartyLook de Luxe | € 90,00
Wassen & föhnen
Hotstyling of Up-do
Glamour make-up