Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
Beautiful hair!
 
 
 
 
 
 

Balmain

Balmain hair

Balmain Hair is verkrijgbaar in verschillende lengtes tot 55 cm. Het haar voelt zacht en is glanzend, wat mede te danken is aan de zeer delicate behandeling van het haar. Balmain Hair is eenvoudig te onderhouden en heeft een goede houdbaarheid en glans. Na vier maanden dienen de extensions op een professionele manier verwijderd te worden. Als je niet te veel aan je haar wilt doen en een natuurlijke uitstraling wilt, zijn Balmain extensions hun investering meer dan waard.

Système Volume

Voor het creëren van langdurig volume werken we bij Pierôt met de tip extensions Système Volume van Balmain. Deze methode vervult al jouw wensen op het gebied van mooi en volumineus haar tot aan de punten, met een betere houdbaarheid van de coupe en de mogelijkheid tot kleur of kleuraccenten. De extensions worden per vijf stuks ingezet, waardoor het inzetten vijf keer sneller gaat dan elke andere techniek met tip extensions.

Système Volume heeft een aparte lijn voor fijn en dun haar. Deze producten zijn lichter van structuur en zorgen voor veel draagcomfort. Dit is de beste oplossing voor vrouwen met fijn haar.

Système Volume voor normaal haar heeft een normale structuur en natuurlijke kleuren zodat geen verschil te zien is tussen het eigen haar en de volume-aanvulling. Hierdoor kan mooi, vol haar gecreëerd worden in iedere gewenste haarstijl.

Tape Extensions

Tape Extensions zijn herbruikbare voorgetapede extensions, gemaakt van hoge kwaliteit 100% echt haar. De superplatte applicatie verzekert onzichtbaar draagcomfort. De 7 cm wijde tapes zijn eenvoudig  te bevestigen en geven direct resultaat. Perfect voor volume en kleur (high- of lowlight) behandelingen.

Weft strips

Voor het mooiste en natuurlijk resultaat: Balmain Double Hair Silk Hair, de perfecte aanvulling op Système Volume. Deze haarwerkstrips zijn exclusief voor salons, hebben dezelfde superieure kwaliteit als Système Volume en zijn volledig herbruikbaar. Elke strip is 9 cm breed en bevat meerdere kleuren om diepte te creëren. De strips combineren moeiteloos met de tips van Système Volume. Alle 12 blended kleuren zijn beschikbaar in fijn en normaal haar en zijn 40 cm of 55 cm lang. Gemaakt van 100% echt haar waarmee je in 35 minuten een complete haarverlenging of volumebehandeling kunt uitvoeren. Balmain Double Hair is te bevestigen door middel van bijgeleverde waxjes/bonds of microringen. Deze extensions kun je ook gebruiken als hairweave of Clip-In, aangezien aan elke baan clips bevestigd zijn.

  • Behandeling voor lang haar (tot 2 maanden)
  • Herbruikbaar
  • Eenvoudige en koude applicatie
  • Voorgelaagd haar voor een natuurlijke look

 

Clip in extensions

Kun je het nieuwste backstage-geheim van de shows bewaren? Ontdek de Balmain Hair Clip-In Weft Set, nu ook met een uniek ombre kleureffect. De ultieme set Clip-In Wefts zijn zeer geschikt voor een tijdelijke nieuwe haarstijl. Deze haarstukken zijn fantastisch om lengte, dikte en volume te creëren. Helaas zijn veel clip-in extensions gemaakt van dik, bewerkt haar in voorgeproduceerde wefts die snel in de war raken, klitten en er onnatuurlijk uitzien. De Clip-In Wefts van Balmain ogen, voelen en gedragen zich als natuurlijk haar.

Fashion items 

Volume Secret

Volume Secret is een revolutionaire tool die het haar bovenop meer body en volume geeft. Het is gemaakt van 100% echt haar van hoge kwaliteit (met de hand geselecteerd en geknoopt) en ziet er natuurlijk uit. Niemand kan zien dat Volume Secret gedragen wordt, het is aan de eigenaar om het geheim te verklappen (of niet).

Volume Secret wordt bevestigd met clips, waardoor het dagelijks gebruikt kan worden en je je geen zorgen hoeft te maken over beschadiging van je eigen haar. Na een demonstratie van de kapper is het een heel eenvoudig doe-het-zelf-product dat je binnen vijf minuten hebt aangebracht.

Volume Secret is verkrijgbaar in 12 kleurencombinaties, inclusief 3 natuurlijke grijstinten.

Filler - voor algemeen volume
Dit haarstuk in V-vorm is ideaal om algemeen volume te creëren. De Filler is geschikt voor iedereen die van zichzelf nog een redelijke hoeveelheid haar heeft.

Hair Dress

What you wear, begins with your hair. Wil je er fantastisch uitzien met glamourous haar, dan is een Hairdress wellicht een oplossing. Het haarwerk maken we op maat en is binnen een minuut eenvoudig zelf in te zetten. We hebben een fantastische collectie in alle kleuren, lengtes en soorten. Voor een natuurlijk volumineus effect of juist helemaal Hollywood-style. De Hair Dress is eenvoudig in gebruik en geeft je eigen haar nét dat beetje extra volume. De Hair Dress is gemaakt van 100% echt haar en kan daardoor behandeld en gestyled worden zoals je eigen haar. De speciaal geselecteerde kleurcombinaties geven het haar een ombre-effect voor een natuurlijk resultaat.

Hair Dress Extra Full 

Geef je haar een instant glamour-boost met de Hair Dress Extra Full. Je kunt nu binnen een minuut zelf de prachtige volumineuze kapsels creëren die de celebrities dragen bij gala's of premières. De Hair Dress Extra Full bevat ten opzichte van de Hair Dress 40 cm 30% extra haar, geeft direct extra volume en is eenvoudig in gebruik.  

Beide Hair Dresses zijn gemaakt van 100% echt haar en kunnen behandeld en gestyled worden zoals je eigen haar. De speciaal geselecteerde kleurcombinaties geven je haar een prachtig, volumineus en vooral natuurlijk resultaat. We hebben een grote Hair Dress-collectie op voorraad.

  • Ombre kleuren
  • 100% echt haar
  • Sunrise (gelaagd) en Sunset (solid)
  • Onzichtbare draadapplicatie. Geen bonds, ringetjes, tapes of clips. Slechts een dunne, transparante draad die de Hair Dress op zijn plek houdt.

Balmain B-Loved

B-loved is de nieuwste parel in de Elegance-collectie van Balmain Hair. Dit is een uniek haarstuk waar je, met behulp van een eenvoudig clip-in systeem, perfect volume bovenop het hoofd creëert. In slechts vijf minuten kun je een perfecte beehive (denk Amy Winehouse) of een populaire Brigitte Bardot-look creëren. B-loved is vervaardigd van Memory®Hair en weegt 20% minder dan het eigen haar, waardoor meer draagcomfort ontstaat. Memory®Hair is kleurvast en kan als echt haar behandeld worden – het kan tot 160ºC gekruld en gestyled worden. B-loved is verkrijgbaar in negen mooie, gemengde kleuren die perfect matchen met het eigen haar.