Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
The finest hair allows us to deliver outstanding results
 
 
 
 
 
 

Great Lengths

great lengths

Great Lengths heeft de beste hairextensions en zijn op de meest zorgvuldige manier vervaardigd uit 100% human hair. Het haar van Great Lengths is van superieure kwaliteit waardoor de prijs hoger ligt dan van de andere merken die wij aanbieden. Hairextensions van Great Lengths kunnen gepermanent en gekleurd geleverd worden. Deze extensions zijn alles wat je ervan mag verwachten. Daarnaast vergen ze weinig onderhoud én geven ze prachtige resultaten.

Natuurhaarstrengen van Great Lengths zijn verkrijgbaar in:

 • zes lengtes, standaard van 20 tot 60 cm
 • extra-lengtes tot 80 cm (speciaal op maat gemaakt)
 • drie 'diktes/sterktes': standaard, fine en extra-fine
 • vier structuren, van steil tot curly
 • 50 kleuren, van ombre tot pastels

Mogelijkheden

Er zijn talloze mogelijkheden met Great Lengths die we graag met je bespreken bij ons in de salon. Neem gerust afbeeldingen mee om ons te laten zien wat jij met je haar wilt doen. Wij nemen de uitdaging graag aan! Onze extensionspecialist bespreekt met jou de mogelijkheden van de Great Lengths extensions en stelt in overleg de kleur samen. Daarna worden de extensions besteld. Als premium supplier ontvangen wij deze extensions zeer snel zodat ze binnen enkele dagen ingezet kunnen worden.

De mogelijkheden met Great Lengths:

 • Een totale of gedeeltelijke verlenging
 • Verandering van haarkleur en nuance
 • Beschadigde punten verbergen in de massa
 • Langere houdbaarheid geven aan het kapsel
 • Volumeverhoging en meer beweging geven aan het kapsel
 • Realisatie van een nieuwe en trendy look met behulp van fantasiestrengen

Ombre extensions.

Ombre of Flow extensions zijn perfecte om een balayage te creëren zonder je haar te hoeven kleuren. Deze strengen hebben een zachte overgang van de aanzet naar een natuurlijke of contrasterende haarlengte en punten, zoals bij een balayage. De natuurlijke combinaties zijn verkrijgbaar in de lengtes 30cm en 45cm. De fashion flowcombinaties zijn beschikbaar in lengte 40cm

 

Tape Extensions

Ook wel genoemd GL Apps, GL tapes en GL tapes plus. De Apps en Tapes zijn leverbaar in 35 verschillende tinten. De lengtes variëren van 20 cm tot 55 cm. De Tape extensions zijn kleine strookjes haar van 4 cm die in je haar worden geplakt. Dit resulteert in een natuurlijke valling van het haar doordat ze niet in plukjes vallen zoals keratine of microring hairextensions.

Great Lengths Tape extensions zijn makkelijk te verwijderen is en te hergebruiken. Dit resulteert een lange houdbaarheid van de haren zodat je de strips meerdere keren kan laten plaatsen. De tapes hebben dezelfde kleur als het haar en zijn daarom nauwelijks zichtbaar. De Tapes zijn daarom uitstekend geschikt om aan de bovenzijde van het hoofd te plaatsen. Dit maakt het systeem uitermate geschikt voor dames met minder haar.

Onderhoud en garantie

In onze salons adviseren we je graag over het onderhoud van de extensions. Je ontvangt van ons een verzorgingspas, met onze gebruiksaanwijzing. Bij het gebruik van onze haarverzorging geven we drie maanden garantie op het haar. Bij iedere behandeling krijg je drie maanden garantie op uitval van de extensions. Dus indien in deze periode strengen uitvallen of loslaten, herstellen wij dat kosteloos.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende adviesafspraak!