Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
Proper blending and haircare!
 
 
 
 
 
 

maatwerk en onderhoud

Extensions kleuren

Wij geloven dat mooi haar pas geloofwaardig is als er tenminste 3 nuances in het haar zitten. En als dat er niet in zit dan maken wij de extensions op kleur en op maat. Ons Europees haar is in vele kleurhoogtes leverbaar en bevatten minderwarme pigmenten omdat ze minder ontkleurt zijn. De kleurspecialisten van Pierôt kunnen de extensions elke kleur geven die je maar wilt. Informeer naar de mogelijkheden.

Balayage extensions

Balayage of Ombre extensions kunnen op maat gemaakt worden door de kleurspecialisten, zij kunnen jouw haar of de extensions aanpassen, of wellicht wil je beiden. Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Haircare voor extensions

Haarverzorging voor extensions is ontzettend belangrijk. Haar is dood materiaal en wordt niet gevoed vanaf de hoofdhuid. De extensions bevatten vaak een cosmetische coating die er gaandeweg afslijt. Wij adviseren je om je haar te verzorgen met niet- siliconenhoudende verzorgingsproducten om de buitenste schubbenlaag mooi glad te houden en om droog haar en klitten te voorkomen. Omdat de extensions vaak andere verzorging nodig hebben dan het eigen haar, is een goed advies van belang. Uiteraard hebben wij speciale verzorgingsproducten in onze salon. Wij geven je zes maanden garantie op de extensions wanneer je onze producten gebruikt.

Balmain Haircare

De haircare-lijn die bij extensions hoort, is vervaardigd voor twee verschillende haartypen: Cosmétique Hydratant voor fijn haar  en Cosmétique Nutrition Intense voor normaal behandeld haar . Deze speciaal ontworpen formules stimuleren de haargroei en optimaliseren tegelijkertijd de kwaliteit van het haar doordat zaagpalm en vlierbesextracten zijn gebruikt als ingrediënten. De producten zijn hoofdhuidvriendelijk en zorgen voor een perfecte balans en verzorging. Door gebruik van de Cosmétique wordt het eigen haar van de klant dikker en krijgt 10% meer volume. Dit komt door de vochtbindende werking van de zijdeproteïnen. Antioxidanten als rooibos-, kamille- en groene thee-extracten neutraliseren de brekende werking die veroorzaakt wordt door hitte en zonlicht. Met de Cosmétique wordt de haarkleur beschermd en zal het haar niet snel beschadigen door factoren van buitenaf.

 

Onderhoudstips

Het wassen van het haar

Hairextensions dienen gewassen te worden met een verzorgende shampoo, maar het beste is om het haar te wassen met shampoo speciaal voor hairextensions. Was het haar nooit voorovergebogen, maar altijd met het haar naar achteren. Breng de shampoo aan op de hoofdhuid, masseer de shampoo rustig in en maak geen draaiende bewegingen.

Drogen/Stylen

Bij het föhnen eerst de aanzet bij de hoofdhuid drogen. Na het föhnen eerst het haar af laten koelen, en daarna pas eventueel borstelen. Je kunt de hairextensions normaal drogen en stylen (rollers, föhnen of blowen) maar richt de föhn niet te dicht op de waxjes en gebruik niet een te warme stand.

Borstelen

Ieder mens verliest tussen de tachtig en honderd haren per dag. De uitgevallen haren die je normaal na het kammen in de borstel terug vindt, zitten nu tussen de waxjes en kunnen niet weg. Daarom is het heel belangrijk om het haar goed te borstelen met onze zachte hairextensionborstel. Steeds onderaan beginnen met borstelen en zachtjes naar boven toe gaan, daarna nogmaals herhalen. Houd de haren even vast bij de aanzet. Als je haar nat is, moet je extra goed opletten met het borstelen, de waxjes kunnen dan gemakkelijker uit het haar glijden. Het is raadzaam om het haar bij de aanzet van je hoofd vast te pakken en dan voorzichtig door te borstelen. Wacht met borstelen tot het haar helemaal droog is.

Slapen

Liever niet met vochtig haar gaan slapen.

Zwemmen

Zwemmen kun je het beste doen met het haar in een staart. Spoel het haar na het zwemmen goed uit en laat het vervolgens loshangend drogen. Chloor en zout water is sowieso slecht voor élk type haar, dus ook voor de hairextensions. Vandaar dat de uitspoelbeurt na het zwemmen erg belangrijk is. Gebruik daarna eventueel een serum of leave-in conditioner.