Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
Proper blending and haircare!
 
 
 
 
 
 

maatwerk en onderhoud

Extensions kleuren

Wij geloven dat haar pas geloofwaardig is als er minstens drie kleurnuances in zitten. Als dat niet zo is, maken wij de extensions op kleur. Ons Europees haar is in vele kleurhoogtes leverbaar en bevat minder warme pigmenten omdat ze minder ontkleurt zijn. De kleurspecialisten van Pierôt kunnen de extensions elke kleur geven die je maar wilt. Informeer naar de mogelijkheden.

Balayage extensions

Balayage of Ombre extensions kunnen op maat gemaakt worden door onze kleurspecialisten. Zij kunnen jouw haar of de extensions aanpassen, of wellicht allebei. Je ben bij ons aan het goede adres.

Haircare voor extensions

Haarverzorging voor extensions is ontzettend belangrijk. Haar is dood materiaal en wordt niet gevoed vanaf de hoofdhuid. De extensions bevatten vaak een cosmetische coating die er geleidelijk afslijt. Omdat de extensions in de meeste gevallen andere verzorging nodig hebben dan het eigen haar, is een goed advies van belang. Wij adviseren je om je haar te verzorgen met siliconenvrije verzorgingsproducten om de buitenste schubbenlaag mooi glad te houden en om droog haar en klitten te voorkomen. Uiteraard hebben wij speciale verzorgingsproducten in onze salon en geven je zes maanden garantie op de extensions alsje onze producten gebruikt.

Onderhoudstips

Het wassen van het haar

Hairextensions dienen sowieso gewassen te worden met een verzorgende shampoo, maar het beste is om het haar te wassen met een shampoo speciaal voor hairextensions. Was het haar altijd met het haar naar achteren, nooit met het hoofd voorovergebogen. Breng de shampoo aan op de hoofdhuid, masseer de shampoo rustig in en maak geen draaiende bewegingen.

Drogen/Stylen

Droog bij het föhnen eerst de aanzet bij de hoofdhuid. Laat na het föhnen het haar afkoelen, daarna kun je het eventueel borstelen. Je kunt de hairextensions normaal drogen en stylen (rollers, föhnen of blowen)

Borstelen

Ieder mens verliest tussen de tachtig en honderd haren per dag. De uitgevallen haren die je normaal na het kammen in de borstel terug vindt, zitten nu tussen de waxjes en kunnen niet weg. Daarom is het heel belangrijk om het haar goed te borstelen met onze zachte hairextensionborstel. Begin onderaan met borstelen en werk zachtjes naar boven toe. Herhaal deze handeling. Als je haar nat is, moet je extra goed opletten met het borstelen, want dan kunnen de waxjes makkelijk uit het haar glijden. Het is raadzaam om het haar bij de aanzet van je hoofd vast te pakken en dan voorzichtig door te borstelen.

Slapen

Ga liever niet met vochtig haar slapen.

Zwemmen

Zwemmen kun je het beste doen met het haar in een staart. Spoel het haar na het zwemmen goed uit en laat het vervolgens loshangend drogen. Chloor en zout water is slecht voor elk type haar, dus ook voor de hairextensions. De uitspoelbeurt na het zwemmen is erg belangrijk is. Gebruik na het uitspoelen eventueel een serum of leave-in conditioner.