Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
Awards & recognition

Hoogtepunten

Awards

Coiffure Award

De Coiffure Award is hét evenement in de kappersbranche waar de topkappers van Nederland de nieuwe trends zetten. Pierôt doet mee sinds 1998 en is tot op heden ieder jaar genomineerd in diverse categorieën. Maurice heeft de Coiffure Award - ook wel de Oscars van het kappersvak genoemd - drie keer in ontvangst mogen nemen.

Global Salon Business Award (Hollywood, juni 2008)

Ook op ondernemersniveau heeft Pierôt een bijzondere prijs gewonnen: de Global Salon Business Award. Meer dan 3000 salons uit 23 landen wereldwijd deden mee aan deze competitie. Maurice & Daniëlla reisden af naar Hollywood om de internationale award voor Client Philosophy overhandigd te krijgen door actrice Leeza Gibbons. De Entrepreneurial Excellence Award for Client Philosophy, Marketing & Promotion is een prijs voor de visie van Pierôt en voor de manier waarop Pierôt Coiffures & Beauté omgaat met hun klanten door middel van onder andere innovatieve promotionele activiteiten, loyaliteitsprogramma’s en uitstekende service, alsmede het succesvol in de markt zetten van het merk en imago.

Maurice Pierôt: "Het was een geweldige avond op het Hollywood Highland complex; de rode loper was lang, vol fotografen en vakpers uit de hele wereld. Dit is ‘the top of the world’, dit zijn de Oscars van het kappersvak en om deze uitgerekend in Hollywood in ontvangst te mogen nemen is in één woord fantastisch! Wij willen onze klanten laten meegenieten van ons succes want uiteindelijk is dit toch de Michelin-ster van ons vak en… onze klant staat hierin centraal."

Televisie

Wellicht herken je Maurice en Daniëlla van televisie. Ze hebben aan veel televisieprogramma’s meegewerkt als experts op het gebied van make-overs en metaforfoses en vertellen over de laatste trends. Iedere keer weer laten ze zien hoe ze iemand kunnen omtoveren tot de mooiste versie van zichzelf.

2013-2014 The Weddingplanner | RTL4
The weddingplanner is hét stijlvolle programma van RTL4 waarin aanstaande bruidsparen op inspiratiereis gaan voor de invulling van de voor hen perfecte bruiloft. 

2011-2013 4 Me | RTL4
Lifestyleprogramma waarin gasten in de studio worden ontvangen. Hierbij komen de meest uiteenlopende onderwerpen voorbij; van beauty, duurzaamheid, gezondheid, interieur en koken, tot afvallen en ontspanning. Topkapper Maurice Pierot is de specialist op haarmode. Hij vertelt alles over de laatste trends op het gebied van haar. Daniëlla Pierôt vertelt over de beautytrends voor mannen en vrouwen

2010-2012 Beauty Touch | RTL4
In het glamourprogramma 'Beauty Touch' stapten Maurice en Daniëlla in de glitter & glamourwereld van bekende Nederlanders. In iedere aflevering gaven zij een bekende Nederlandse vrouw een bijzondere restyling voor een 'red-carpet' event. Met veel plezier restylden ze Bridget, Leontien, Jasmine, Chazia, Chimène en Agnes en vertelden we de laatste tips, tricks en trends op het gebied van make-up, mode en beauty. Zie ook deze link. 

2007 Perfect | SBS6
Een makeover-programma waar jonge vrouwen die zichzelf een 6 vinden, omgetoverd worden tot een 10 met behulp van plastische chirurgie en make-over van haar en make-up.

2006-2008 Make me Beautiful | RTL4
Het beste en duurste make-over programma van RTL4 waarbij kandidaten in 6 weken tijd een metamorfose ondergingen met onder andere plastische chirurgie, complete gebitsverandering en mental coaching. De finishing touch in de vorm van haar en make-up lag in handen van Maurice en Daniëlla en het team van Pierôt. Aan dit programma werkten o.a. mee: dr. Robert Shumacher, tandartsen Richard en Roberto Kleinsman plus alle topcouturiers van Nederland als Frans Molenaar, Addy van den Krommenackker en Mart Visser.

2004 -2010 Life & Cooking | RTL4
Regelmatig verzorgden Maurice en Daniëlla het haar & make-up voor de mode- & bruidsshows bij Carlo en Irene. Daarnaast vertelden zij over de nieuwe trends van het seizoen.

Tijdschriften 

Pierôt heeft in de loop der jaren meegewerkt aan heel wat metamorfoses en make-overs in diverse tijdschriften, onder andere in het blog vind je allerlei voorbeelden. Ook is het team van Pierôt regelmatig betrokken bij mode- en andere fotoshoots waarbij het team van Pierôt zorgt voor het haar en make-up. 

Modeshows

Al decennia verzorgt Pierôt het haar van de grote couturiers van Nederland en zijn ze ook de kapper van de Amsterdamse Fashion Week. Het team is getraind op moderne opsteektechnieken en fashiontrends en wordt veelvuldig ingezet voor mode- en kappersevenementen. Tot de couturiers die hebben samengewerkt met Pierôt behoren: Adddy van de Krommenacker, Paul Schulte, Sheila de Vries en Ronald Kolk.

De kappers van Pierôt hebben veelvuldig podiumpresentaties gedaan voor merken als L'Oréal, Farouk Systems, Balmain en Kérastase.