Pierôt Amsterdam 020-6794120
Pierôt Haarlem 023-5511156
what we stand for

Visie

Visie

Zorgen dat onze klanten er goed uitzien met de hoogst haalbare kwaliteit is ons doel.

Het is onze passie om jouw ultieme schoonheid te benadrukken waarbij we ons graag laten inspireren door het modebeeld en dat doen we al jaren. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw wensen maar ook eigenwijs genoeg om je kennis te laten maken met onze expertise op het gebied van haar & make-up. Dat noemen wij het Pierôt-gevoel.

Afhankelijk van de gelegenheid of je stemming kun je op verschillende momenten anders uitdrukking willen geven aan jouw persoonlijkheid. Daarom vinden wij het belangrijk dat je je haar op verschillende manieren kunt dragen en stylen. Wij zorgen voor flexibiliteit in je kapsel, we stylen het voor voor iedere gelegenheid

Missie

Pierôt is van mening dat iedereen er mooi uit kan zien. Wij staan voor een persoonlijke benadering waarbij de individualiteit van onze klant wordt benadrukt in een omgeving van luxe en welzijn. 

We weten als geen ander mode te vertalen naar een ‘hairdo’ die perfect bij de persoon past. Inspiratie halen we uit de wereld om ons heen. Onze internationale contacten zorgen er regelmatig voor dat we dicht bij het vuur zitten als het om innovaties en trends gaat.

Onze medewerkers zijn creatief en hebben passie voor hun vak. Ons interne educatieprogramma garandeert dat de nieuwe generatie Pierôt-kappers onderscheidend blijft in communicatie, traditie en vaardigheden. Zo houden wij al ruim 50 jaar ons kwaliteitslabel hoog. 

 

Maurice Pierôt

Creative Director

-Hair- because personality is not the first thing people see.

Knippen is voor Maurice Pierôt vanzelfsprekend. 'Mijn vader is een gedreven en gepassioneerd vakman. Kapper worden was geen bewuste keuze, het is mijn thuis.' Juist die basis maakt volgens de ondernemer het verschil in zijn bedrijfsvoering. 'Ik wil een omgeving creëren waar niet alleen onze klanten zich thuis voelen, maar ook ons team. Er heerst bij ons een familiare sfeer. We hebben met onze salons de ideale werkplek gecreëerd met voor elk vakgebied een eigen zone; je gaat als klant van de ene specialiteit naar de andere.”

Our brands

Kérastase

Kérastase is het beste van het beste op het gebied van haarverzorging. Door te blijven onderzoeken en ontwikkelen is Kérastase in staat om continue met de mooiste en verfijnste producten op de markt te komen. Sinds 1964 staat Kérastase aan de top van de professionele haarverzorging. Kérastase producten zijn uniek met hoogwaardige formules en ingredienten. De producten van Kérastase zijn gepersonaliseerd en bieden voor ieder hoofdhuid- en/of haarprobleem een oplossing. Kérastase wordt gezien als het eerste haarverzorgingsgamma die het haar van binnenuit transformeert met een langdurig effect. De service van Kérastase biedt iedere vrouw een moment van rust en welzijn, een ritueel op maat: ontspannend, intens of ultiem.
U kunt de Kerastase producten kopen in Amsterdam en Haarlem

L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een merk dat wereldwijd exclusief in kapsalons verkocht wordt. Al sinds 1965 worden wij voorzien van de meest innovatieve producten die getest en goedgekeurd zijn door grote namen in de kapperswereld. Samen met Loreal en een aantal van de meest getalenteerde backstage kappers en bekendste kapsalons zetten we de trends in kappersland. Onze salons zijn "Flagshipstores voor L'Oréal Proffesional".